Cei mai mulți dintre noi avem un stil de viață foarte încărcat și agitat, cu prea puțin timp la dispoziție pentru a planifica și pentru a ne organiza mai bine. Pe de altă parte, ne dorim să arătăm întotdeauna bine, cu ținute impecabile, cu un chip odihnit și cu părul aranjat. Iar când trebuie să ajungem rapid la întâlniri sau poate la o petrecere, cu atât mai mult am da orice să arătăm superb. Ar fi minunat să fim înconjurați mereu de profesioniști care să se ocupe de aspectul nostru până la ultimele detalii, dar asta vedem doar la televizor. În realitate, pentru a arăta mereu impecabil, este necesar să stăpânim câteva trucuri și chiar să știm unele secrete care garantează un aspect minunat în orice situație.

Un machiaj de efect în doar 10 minute

În cele mai multe zile, nu avem timp pentru un machiaj foarte elaborat, dar dorim să știm cum să ne luminăm tenul și cum să arătăm ca și cum ne-am odihnit foarte bine. Un machiaj simplu începe cu aplicarea unei creme cu factor de protecție solară, urmată de o cremă BB sau CC aleasă în funcție de tonul pielii. Periați sprâncenele, completați golurile dacă este necesar și aplicați puțină pomadă sau gel. Aplicarea unui dermatograf este opțională. Încheiați machiajul cu aplicarea unui strat de mascara și a unui balsam de buze. Pentru ca machiajul să devină și mai simplu, programați pe Mero o vizită la un salon de înfrumusețare din propriul oraș pentru a beneficia de servicii de pensat și aplicare gene. Aceste două servicii sunt mai mult decât suficiente pentru a arăta minunat zi de zi cu foarte puțin efort, iar programările pe Mero se realizează foarte rapid.

Învățați să faceți coafuri simple în 3 minute

Există foarte multe coafuri, în special cocuri, care pot fi realizate în cel mai scurt timp. Deși, în foarte multe zile, părul prins în coadă este cea mai bună opțiune, mai ales dacă aveți grijă la detalii, asta însemnând să folosiți un elastic transparent sau să folosiți o șuviță de păr pentru a ascunde elasticul. În plus, există foarte multe tutoriale pentru coafuri care pot fi realizate în mai puțin de 5 minute și ar fi foarte eficient să învățați câteva astfel de coafuri. Vor fi salvatoare în zilele în care nu vă place cum se așează părul.

În ce articole vestimentare și accesorii se merită să investim?

Dacă sunteți tot timpul pe grabă, atunci înseamnă că nu aveți timp să vă călcați hainele, de aceea este indicat să investiți în țesături rezistente la șifonare, cum ar fi cașmirul, lâna și poliesterul, deși poliesterul nu este un material prea confortabil sau elegant. În mod ideal, articolele vestimentare pe care le dețineți ar trebui să arate foarte bine chiar și atunci când nu sunt călcate. Totuși, dacă sunteți nevoiți să purtați zi de zi ținute elegante sau chiar formale, investiți într-un fier de călcat cu aburi. Veți avea nevoie de un fier de călcat practic dacă dețineți articole fabricate din bumbac, raion și mătase, care tind să se încrețească ușor. În ceea ce privește accesoriile, încercați să purtați în fiecare zi un articol care să vă facă să vă simțiți încrezători. Când nu aveți timp să elaborați cea mai sofisticată ținută, optați pentru piese vestimentare simple, dar oferiți ținutei vestimentare o notă elegantă cu ajutorul unui accesoriu. Poate fi un ceas de mână luxos, ochelarii de soare, o geantă superbă sau doar parfumul preferat.