Dacă ai privi în jur, ai observa tot mai multe cupluri false. Din păcate, rețeta unei relații frumoase și de durată, este foarte puțin cunoscută. Marea majoritate a populației tratează în mod total greșit anumite probleme în cuplu sau chiar încep cu stângul o relație. Iată cele mai comune greșeli care pot infecta relația pe care o ai.

Nepotrivirea de caracter! Pot să îți spun, cu siguranță, că relația începută cu o persoana cu idealuri total diferite de ale tale, este sortită eșecului. Da, într-adevăr, se spune că extremele se atrag însă trebuie să fim realiști în ceea ce privește această temă sensibilă.

Minciuna, este mărul discordiei în majoritatea relațiilor false. Acest act insensibil nu este acceptat în nici o circumstanță, darămite într-o relație. Cele mai frumoase relații se bazează pe onestitate, acest mic detaliu ducând la fericirea absolută. Nu iubește cu adevărat cel ce își minte jumătatea. Este și mai trist faptul când știi că și cel de lângă tine minte la fel de mult ca tine. Unde crezi că va duce asta?

Ai auzit de persoanele care sunt legate de oameni de afaceri doar pentru buzunarul lor? Cu siguranță! Materialitatea este o piedică majoră în găsirea persoanei potrivite. De cele mai multe ori, omul înstărit iubește un alt om care iubește banii. Acest lucru nu va funcționa niciodată deoarece la fel ca minciuna, unde exista materialitate nu există iubire. Cel mai trist lucru este că un om materialist nu se va vindeca niciodată de această boală. Iubirea este intensă între persoanele care se iubesc pentru ceea ce sunt.

Gelozia face ravagii în rândul relațiilor. Este adevărat că puțină gelozie nu strică, însă, dacă este dusă la extrem, poate cauza adevărate drame. Te-ai gândit vreodată că, verificându-i telefonul, sau diferite conturi, tu îi invadezi spațiul personal. Fiecare om în parte are nevoie de spațiul personal în care se reculege și își adună gândurile. Poate persoana pe care tu o acuzi atât de des, este mai curat ca neaua. Ce crezi că se află în sufletul său când aude atâtea reproșuri aduse pe nedrept? Trebuie în primul rând să ai încredere în tine pentru a putea avea încredere în cel de lângă tine.

Cu siguranță ai acea prietenă care îți spune că a rupt legătură cu iubitul său, din nou și din nou și din nou. E bine să asociem această situație cu următorul experiment. Ia o ață și rupe-o la mijloc, apoi încearcă să o refaci. Nu poți face asta numai dacă o faci un mic nod. Acel nod este ca relația întreruptă la nesfârșit. Poți reface o relație însă va exista un nod, el reprezentând motivul despărțirii, iar nodul nu va dispărea niciodată.

Din păcate aceste lucruri sunt practicate de marea majoritate a cuplurilor, ceea ce îi va îndrepta în mod sigur spre eșec. Dacă și tu realizezi că faci una din greșelile de mai sus, încearcă pentru o zi să nu le mai faci. Pentru o zi, încearcă  să fi tu cu adevărat!