Dragoste la prima vedere – buchetul de mireasă din hortensii

Home / Diverse / Dragoste la prima vedere – buchetul de mireasă din hortensii
Olla

Hortensia este un tip de plantă care poate fi găsită în multe culori și varietăți. Sunt cunoscute pentru că sunt ușor de cultivat, ceea ce le face perfecte pentru începători. Hortensiile sunt, de asemenea, de lungă durată, așa că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să le înlocuiți la fiecare câteva săptămâni!

Aceste plante sunt utilizate în mod obișnuit în aranjamentele florale și în buchete, deoarece au un aspect atât de frumos. Sunt minunate pentru nunți sau alte ocazii speciale în care vrei ceva care să dureze mai mult de câteva zile (ceea ce multe flori nu fac).

Hortensiile sunt speciale pentru că au cinci petale care sunt unite la bază pentru a forma o structură verticală asemănătoare unei cupe. Sunt cunoscute ca flori „trucate” deoarece își schimbă de fapt culoarea în funcție de faptul că au fost udate sau nu – cu cât mai multă apă adăugată, cu atât hortensia dvs. va fi mai albastră. În plus, există peste 100 de tipuri diferite de hortensii care pot fi găsite în întreaga lume, inclusiv în Japonia și Australia.

Hortensiile sunt o alegere frumoasă pentru un buchet de mireasă

Ele sunt cunoscute pentru culorile lor vibrante și pentru forma lor, care este adesea folosită în aranjamentele florale. Hortensiile pot fi găsite în multe nuanțe diferite, de la roz la albastru, la violet și alb.

Un lucru de luat în considerare atunci când alegeți florile de hortensie este că acestea pot fi dificil de lucrat cu ele atunci când vine timpul să creați buchetul în sine. Sunt flori grele, așa că este important să nu exagerezi atunci când le așezi în aranjament. Este posibil să vrei să iei în considerare folosirea unei vaze foarte lungi sau să adaugi flori de umplutură care sunt mai ușoare decât hortensiile în sine.

Dacă ești în căutarea a ceva simplu, dar elegant, atunci hortensiile ar putea fi alegerea perfectă pentru tine! Hortensiile sunt o floare clasică și sunt asociate de obicei cu primăvara sau vara. Au culori moi și petale care se deschid ușor pentru a dezvălui centrele lor albe.

Dacă aveți o nuntă în aer liber, hortensiile sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, deoarece tind să se descurce bine în condiții de vreme caldă. Florile vor rezista mai mult decât alte opțiuni dacă alegi acest tip de buchet.

Flori unice și rezistente

În perioada acesta, hortensiile sunt cea mai tare tendință la nunți. Sunt frumoase și unice, dar au și o mulțime de semnificații simbolice în spatele lor. Hortensiile reprezintă puritate, speranță și prospețime – iar atunci când alegi să le încorporezi în buchetul de mireasă, faci o declarație despre relația ta.

Florile de hortensie vin în multe culori, dar albastrul este culoarea tradițională pentru nunți. Hortensiile albastre sunt adesea folosite ca o culoare de accent la nunți, deoarece completează orice altă floare sau schemă de culori aleasă. De asemenea, ele arată foarte bine în decoruri exterioare la evenimente în aer liber, cum ar fi nunțile de vară!

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai tradițional, luați în considerare utilizarea hortensiilor albe, deoarece acestea reprezintă pacea și liniștea – ceea ce le face perfecte pentru buchete mireasă!

Hortensia are un sezon de înflorire lung – din iunie până în septembrie – așa că vei avea destul timp să te bucuri de buchetul tău înainte de a fi nevoită să-l arunci! Hortensiile sunt, de asemenea, foarte ușor de cultivat acasă, dacă nu ai deja acces la una: trebuie doar să le plantezi într-un sol care se drenează bine și să le menții udate în mod regulat până când prind rădăcini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.