Cum să poți o brățară pentru gleznă

Home / Diverse / Cum să poți o brățară pentru gleznă
Bijuteria Mataranga

Brățările pentru gleznă sunt un accesoriu distractiv și cochet care condimenteză ținutele casual sau adăugă o notă finală la ținutele mai formale. Fie că porți deja lanțuri pe gleznă sau vrei să experimentezi noi tendințe de modă, ești în locul potrivit.

Brățările pentru gleznă din cultura orientală datează din cele mai vechi timpuri. De fapt, ele au fost descoperite în morminte sumeriene vechi de peste 4.500 de ani! Aceste artefacte au fost realizate din diverse pietre și metale care erau atât prețioase, cât și comune în natură.

Cu toate acestea, în India antică, femeile căsătorite purtau brățări de gleznă împodobite cu charms. În acest fel, bărbații puteau să le audă venind și să nu mai vorbească despre lucruri lipsite de respect în fața lor.

Dacă sărim mai departe în timp la vechii egipteni, brățările pentru gleznă erau purtate de femei pentru a indica statutul lor social. Doamnele împodobite cu brătări de aur sau argint cu finisaje din pietre prețioase erau de obicei soțiile unor bărbați bogați. Sclavii, în schimb, purtau brățări pentru gleznă din piele.

Când este indicat să porți o o brățară pentru gleznă?

Cu excepția cazului în care lucrezi de acasă sau undeva îmbrățișând un cod vestimentar lejer, acestea nu aparțin biroului.

Iată câteva locuri în care vă puteți bucura de ele cu mândrie:

  • Plaja
  • Piscina hotelului
  • Întâlnire cu prietenii
  • In timpul vacantei
  • La un festival
  • La o petrecere

Sfat de top: dacă purtați o brățară pentru gleznă, răsfățați-vă cu o pedichiură și poartă sandale frumoase pentru a completa aspectul.

De asemenea, asigurați-vă că brățara este suficient de largă pentru a o purta confortabil. Nu vrei să-ți taie pielea. Încercați una cu lungime reglabilă pentru o potrivire perfectă.

Dacă nu ești sigur cu ce ținută să porți glezna, începe simplu – încearcă să asociezi o brățară argintie la gleznă cu pantaloni scurți, blugi sau fustă din denim și o bluză sau un tricou alb. De asemenea, puteți purta o brățară pentru a completa: o fustă mini sau little black dress.

Optează pentru o brățară pentru gleznă subțire. Acesta este întotdeauna o modalitate simplă, dar eficientă de a vă evidenția alegerea fabuloasă de încălțăminte. Dacă aveți îndoieli, evitați modelele stridente pe haine, ar putea părea prea mult.

Brățara pentru gleznă din aur

Acestea emană clasă și sofisticare, mai ales dacă are și pietre prețioase și le asociezi cu niște cercei tortițe eleganți. De obicei, brățările de aur vin ca un lanț singular delicat sau două delicate stivuite una pe alta.

Brățara pentru gleznă din argint

Brățările din argint sterling sunt mai casual decât gleznele aurii; sunt perfecte pentru a injecta o notă boho-chic oricărei ținute de seară. Atunci când sunt combinate cu o pereche de sandale de vară pline de farmec, ai un look clasic!

Sfat: Dacă gbrățara dvs. din argint este delicată (spre deosebire de cea groasă), evitați colierele și brățările mari. În schimb, optează pentru bijuterii care preiau nuanțele de metal, cum ar fi un inel argintiu pentru degete sau un simplu colier cu lanț de argint.

Brățara pentru gleznă cu mărgele

Brățările pentru gleznă cu mărgele sunt completarea ideală pentru oricine dorește să condimenteze o rochie de club, să adauge puțină distracție cochetă unui salopete sau să completeze o ținută cu tematică boemă. Ai putea chiar să așezați mai multe astfel de brătări pentru un aspect cu adevărat unic!

Dacă aveți îndoieli, alegeți o brățară de culoare simplă. Acesta este un element de bază fabulos pentru că îl puteți asorta cu aproape orice ținută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.