Dacă crezi că livrarea florilor de la distanță nu este practică, mai gândește-te o dată. Există o modalitate de a împăca pe toată lumea, iar aceasta poartă numele de florărie online. Durează mai puțin de 2 ore să comanzi florile online și, mai apoi, acestea să fie livrate oriunde e nevoie în orașul în care locuiești.

Trimiterea unui cadou floral este o modalitate excelentă de a aduce bucurie și fericire în viața cuiva. În funcție de preferințe, poți trimite flori la orice oră din zi sau din noapte. Așa a apărut noul trend numit cadouri florale – alegi florile, completezi adresa de livrare, stabilești intervalul în care acestea pot fi livrate și magia e gata!

Ce trebuie avut în vedere atunci când trimiți flori

Florile sunt o modalitate excelentă de a arăta cuiva cât de mult ții la el/ea. Dar, există câteva lucruri care trebuie luate în considerare atunci când trimiți cuiva un cadou floral.

În primul rând, ar trebui să știi dacă destinatarul este alergic la anumite flori sau dacă are alte alergii. Asigură-te că personalul magazinului online de flori va afla despre aceste lucruri înainte de a face livrarea. De asemenea, este important să știi în ce interval orar ar putea destinatarul cadoului tău floral să îl primească. Nu ți-ai dori să aștepte o veșnicie după el!

Livrarea de flori este o idee minunată, dar este important să știi ce anume l-ar putea bucura pe cel/cea care le va primi. Dacă trimiți flori cuiva vesel și căruia îi plac culorile strălucitoare, atunci alege flori în culori strălucitoare. Dacă trimiți flori cuiva care se simte cu moralul la pământ, atunci alege flori mai reconfortante, cum ar fi trandafirii sau lavanda. Trandafirii sunt printre cele mai populare flori de trimis împreună cu un mesaj de încurajare, dar chiar și un mic buchet de garoafe ar putea face diferența. A trimite flori într-un moment de criză poate fi un gest sensibil, însă nu există moment mai bun ca prezentul pentru a te gândi la ceva atât de personal.

Care este cel mai mod de a trimite un cadou floral

Livrarea online este o modalitate rapidă, sigură și ușoară de a trimite flori. De asemenea, la fel de ușor este să trimiți bomboane de ciocolată sau o carte odată cu acestea.

Serviciul de livrare online de flori îți permite să trimiți flori cuiva drag din confortul casei tale, de la birou sau de oriunde există un computer și o conexiune la Internet. Poți alege dintr-o selecție largă de flori și poți solicita ca acestea să fie livrate în anumite intervale orare.

Livrare flori Chișinău este cel mai rapid și mai convenabil mod de a trimite flori. Din momentul achitării comenzii în florăria online, cadoului tău floral destinat cuiva drag nu îi va lua mai mult de 1-2 ore să ajungă la destinație.

Când oferi flori nu faci doar un gest romantic, ci faci ca ziua cuiva să fie una memorabilă. A trimite flori are, în plus, avantajul de a face acea persoană fericită. Sperăm că acest articol ți-a fost de ajutor și că, de azi înainte, vei începe să trimiți flori mai des!