Dacă te-ai aflat vreodată în criză de timp, știi cât de frustrant poate fi să găsești o masă care să fie și ușoară și sănătoasă.

Din fericire, există o mulțime de opțiuni pentru atunci când sunteți în criză. Dacă familia ta are poftă de ceva cald și delicios, dar nu ai timp să gătești ceva de la zero, încearcă să faci quiche.

Dacă nu doriți să gătiți un quiche, încercați să comandați unul în schimb. Există multe restaurante care oferă produse de patiserie delicioase umplute cu quiche, așa că nu este nevoie să petreceți ore întregi pregătind ceva ce poate fi cumpărat gata preparat.

Opțiuni pentru un prânz rapid

Atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție, prepararea unei mese gătite în casă poate părea o sarcină imposibilă. De aceea, am adunat câteva opțiuni excelente pentru prânz pe care le puteți lua cu dvs. și pe care le puteți mânca reci la birou.

1. Quiche

Un quiche cu mere este o alegere excelentă pentru că este ușor de făcut și chiar mai ușor de mâncat rece la birou. Dacă ești presat de timp dimineața, fă quiche-ul cu o seară înainte și lasă-l la frigider peste noapte. Va rămâne proaspăt până la ora prânzului!

2. Sandvișuri

Dacă nu vrei să-ți petreci toată ziua pregătind mâncare, ia în considerare să faci în schimb sandvișuri! Le puteți umple cu orice, de la carne la legume și brânză – și se vor păstra bine în frigider până la ora prânzului, așa că nu necesită cine știe ce pregătire.

3. Supă

Supa este o altă opțiune excelentă pentru zilele aglomerate în care pur și simplu nu ai timp să gătești! Poți să faci supă în loturi mari în weekend și să o depozitezi în recipiente individuale, astfel încât să fie gata oricând ai nevoie de ea în timpul săptămânii.

Dacă sunteți ca majoritatea părinților moderni, nu aveți timp să petreceți ore întregi în bucătărie pentru a pregăti o masă de la zero. Vestea bună este că există o mulțime de opțiuni „ready-to-eat”. Asigură-te doar că alegi cu înțelepciune!

O opțiune pe care mulți oameni o trec cu vederea este quiche-ul. Quiche-ul este grozav pentru că poate fi mâncat cald sau rece, așa că este perfect pentru acele zile în care ești presat de timp. De asemenea, este ușor să găsești rețete online și în reviste care folosesc ingrediente care sunt deja la îndemână – cum ar fi spanac, ciuperci sau șuncă – astfel încât nici măcar nu trebuie să faci un drum special la magazin!

Un alt lucru bun despre quiche este că se poate mânca și a doua zi. Dacă vă treziți cu unul în plus după cină, nu îl aruncați! Doar puneți-l în frigider și mâncați-l mâine la prânz!

Există multe motive pentru care s-ar putea să nu aveți timp să pregătiți mesele pentru familia dumneavoastră. Poate că lucrați ore îndelungate și nu mai aveți energie când ajungeți acasă, sau poate că încercați să recuperați somnul după o noapte lungă la serviciu. Oricare ar fi cazul, este important să te asiguri că familia ta primește suficientă hrană, astfel încât toată lumea să se simtă bine și să se bucure atunci când se așează la masă.

O modalitate de a face acest lucru este alegerea unei mese ușor de pregătit, care poate fi savurată la temperatura camerei sau chiar rece dacă este necesar – cum ar fi quiche! Quiche-urile sunt grozave pentru că se prepară în doar câteva minute și pot fi consumate la temperatura camerei sau la rece, în funcție de tipul de umplutură pe care îl alegeți. Umplutura poate fi orice, de la legume precum spanac sau ardei gras, până la carne precum bacon sau cârnați (sau chiar ambele).

Un alt motiv pentru care quiche-ul este o opțiune atât de bună pentru familiile ocupate este că este suficient de ușor de preparat de către copii ! Tot ce au nevoie este o formă de brioșe și câteva ingrediente din frigider și din cămară (în funcție de tipul de quiche pe care îl doresc), apoi le pot adăuga cu ușurință pe toate împreună într-o delicioasă bucățică de mărimea unei

Și dacă toate celelalte eșuează? Comandați un quiche!