Ce fel de bijuterie se potriveşte la o ţinută casual

Home / Diverse / Ce fel de bijuterie se potriveşte la o ţinută casual
Bijuteria Mataranga

O ţinută care te reprezintă este formată din haine, încălţăminte şi accesorii care să te ajute să pui în evidenţă personalitatea ta. Bijuteriile au fost folosite încă din antichitate în scopul de a sublinia o anumită poziție socială și de a completa o ținută. Un lant de aur sau o brăţară elegantă, pot să fie soluţiile de a înfrumuseţa un outfit simplu. Poţi purta mai multe tipuri de bijuterii suprapuse, poţi combina mai multe tipuri de metale preţioase sau poţi să te bucuri de simplitate, alegând o pereche de cercei mici cu închidere tip şurub. Iată ce fel de bijuterie se potriveşte atunci când preferi un stil casual:

Poţi purta un lanţ simplu de aur la baza gâtului atunci când foloseşti o ţinută simplă, cu o singură culoare

Un lanţ de aur poate să fie o soluţie pentru accesorizarea unei ţinute simple, care implică un costum casual, din materiale confortabile, într-o singura culoare. Astfel, poţi purta un lanţ la baza gâtului fără pandantiv, din aur galben sau alb, dacă ai un outfit negru, bej, gri sau într-o nuanţă de pământ. Poţi să te bucuri de eleganţă ce reiese din fineţea combinaţiei. Strălucirea acelui lant aur o să fie imediat observată dacă ai un mic decolteu sau dacă ai părul prins.

Poţi folosi cercei mici atunci când te îmbraci în blugi şi tricou

Poţi alege să te îmbraci în blugi şi tricou şi poţi purta o pereche de cercei micuţi, care să te ajute să evidenţiezi feminitatea ta. O ţinută casual poate avea detalii frumoase, precum încălţăminte cu accesorii sau culori deosebite. De asemenea, cu ajutorul unor bijuterii potrivite, vei reuşi să ieşi în evidenţă de fiecare dată, într-un mod potrivit. Cerceii mici pot să fie cu forme diverse, cu diferite combinaţii de aur alb şi aur galben sau roz.

Dacă ai o ţinută smart-casual la birou, poţi purta o brăţară mai mare, vizibilă

O modalitate prin care poţi ieşi în evidenţa atunci când mergi la birou îmbrăcată într-o ţinuta smart-casual, este aceea de a purta o bijuterie supradimensionată. Poţi alege pentru această situaţie, o brăţară masivă, care să aibă o formă potrivită pentru tine.

Dacă te plimbi în parc poţi purta cerceii preferaţi, iar dacă ai mai multe găuri, poţi pune mai multe modele diferite

Plimbările în parc sunt modalităţi de relaxare şi bucurie împărtăşită. Astfel, poţi să mergi în parc alături de cei dragi ţie. Poţi folosi cercei de dimensiuni diferite, atunci când mai multe posibilităţi de a combina seturile pe care le deţii.

Inelele din aur alb şi galben pot să fie purtate oricând la o ţinută casual care este folosită la shopping

Dacă mergi în weekend la shopping, poţi alege mai multe tipuri de inele din diverse tipuri de metale şi le poţi combina aşa cum simţi că te reprezintă. Bucură-te de inele din aur galben sau alb de la Bijuteria Matarangă şi vei putea să ai ţinute care să te ajute să ieşi în evidenţă de fiecare dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.