Ce culori de păr sunt în trend în sezonul primăvară – vară

Home / Diverse / Ce culori de păr sunt în trend în sezonul primăvară – vară
Antica

Pe măsură ce temperatura crește, în acest sezon de primăvară-vară, culorile de păr în tendință sunt nuanțele calde de șaten înrădăcinate în tonuri pământii. Nuanțele mai închise sunt înlocuite de nuanțe mai bogate, mai radiante, care contribuie la un aspect mai tineresc. Noua tendință este un look natural cu o culoare de păr ombre care imită mișcarea unui râu. Este atât de popular încât stiliștii oferă o coafură mai scurtă sau o tunsoare bob pentru a pune in evidență aceste tonuri.

Ei bine, știm deja că nebunia culorilor din acest sezon se referă la acele nuanțe îndrăznețe și grafice – și cu siguranță le puteți găsi în culoarea părului! Dar cum rămâne cu toate celelalte culori de păr care există?

Câteva dintre cele mai populare nuanțe pe care să le încerci în acest sezon:

Am vrut să vă împărtășim puțin din ceea ce se întâmplă în lumea culorii părului în acest sezon de primăvară-vară.

În timp ce albastrul este în continuare un favorit, se pare că începem să vedem din ce în ce mai multe persoane care aleg culori de păr blonde și argintii pentru acest sezon. De fapt, a existat chiar și o ușoară schimbare spre nuanțe mai închise, cum ar fi maronii profunzi și nuanțele burgundy. Dacă plănuiești să experimentezi cu părul tău în acest sezon primăvară-vară, îți recomandăm să le încerci pe acestea!

La urma urmei, cine nu iubește o schimbare bună?

Atunci când căutați inspirație de stil, vă puteți gândi la o celebritate sau la o nouă tendință. S-ar putea chiar să găsești o soluție rapidă, cu o programare la un specialist (poți afla cu această ocazie și ce prețuri salon coafură sunt) care te va sfătui în legătură cu stilul pe care ai putea să-l adopți în funcție de culoarea naturală și textura părului. Dar noi știm ce te pune cu adevărat pe gânduri: Ce culori de păr sunt în tendințe acum? Câte dintre ele poți combina cu coafura ta existentă?

Părul blond este unul dintre cele mai în vogă look-uri din acest sezon. Nu-ți face griji, asta nu înseamnă că trebuie să-ți decolorezi tot părul! Trebuie doar să adaugi reflexii pentru a crea diferite combinații de culori. Dacă vrei să-ți păstrezi aspectul blond, încearcă să adaugi reflexii caramel pentru un ton mai subtil. Pentru un look mai îndrăzneț, încearcă reflexii aurii. Dacă vrei un look mai natural, optează pentru șaten deschis și tonuri de bej.

Experimentează

Pentru femeile care doresc să încerce ceva nou, există o mulțime de tendințe de culoare a părului care pot fi asociate cu o nouă coafură. De exemplu, dacă vrei să treci de la brunetă la blondă, încearcă să folosești un ton de roz moale cu puțin violet pentru dimensiune. Dacă vrei să experimentezi să te îndepărtezi de culoarea ta naturală, există multe nuanțe de roșu disponibile pe piață care pot fi folosite ca punct de plecare. Tonurile de albastru și violet vă pot ajuta să adăugați dimensiune părului fără a-i schimba textura naturală.

Există, de asemenea, mai multe tehnici diferite care pot fi folosite pentru a obține cele mai recente look-uri de primăvară-vară. De exemplu, dacă ai părul natural creț care tinde să se încrețească atunci când este ud, poți folosi produse de texturizare, cum ar fi fixativul sau spuma de păr, peste stilul tău actual, înainte de a-l usca complet, astfel încât să nu-ți îngreuneze deloc buclele. Femeile care au părul drept, dar doresc să adauge puțin volum, pot experimenta uscându-și părul cu capul în jos, astfel încât să se formeze voluptate în jurul feței lor

O regulă bună de reținut este că, cu cât culoarea este mai strălucitoare, cu atât mai bine. De asemenea, femeile ar trebui să evite nuanțele metalice. Acestea fiind spuse, nu este o surpriză faptul că culorile îndrăznețe și îndrăznețe sunt la loc de cinste pe parcursul lunilor următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.