Care sunt beneficiile injectarii cu botox

Home / Diverse / Care sunt beneficiile injectarii cu botox
Care sunt beneficiile injectarii cu botox

Lupta cu trecerea anilor este o permanenta provocare pentru cei care doresc sa isi mentina fermitatea tenului si aspectul tanar al fetei. Pentru ca este foarte greu sa tinem cont de responsabilitatile de viata de zi cu zi si sa avem un corp sanatos, uneori doar anumite tratamente pot corecta efectele lasate de trecerea timpului. La ora actuala foarte multe persoane apeleaza cu incredere la injectarile cu botox pentru a-si corecta diverse defecte si pentru a obtine un aspect de care sa fie multumite.

Cel mai adesea, se apeleaza la botox pentru umplerea ridurilor si pentru redarea aspectului de prospetime al fetei. Se aplica mai ales in cazul ridurilor de la ochi, frunte si gat, iar efectele sunt vizibile imediat.

Fiind o solutie rapida si eficienta, foarte multe persoane se orienteaza catre toxina botulinica pentru a apela la diverse proceduri de infrumusetare. Toxina botulinica este de fapt o proteina produsa de bacteria Clostridium Botulinum, care dupa purificare se aplica in tratamentele cu botox. Aceasta se foloseste de peste doua decenii in tratamentul impotriva strabismului si a torticolisului, precum si in cel impotriva spasmului facial si al blefarospasmului.

Efectul botoxului este de a bloca trasmiterea impulsurilor nervoase de la nivelul nervilor catre musculature faciala din zona ridurilor de expresie. In acest fel musculatura devine mai relaxata, iar tegumentul supradiacent se intinde, lasand o piele neteda si lipsita de riduri.

Ca urmare a injectarii cu toxina botulunica, fata va deveni mai deschisa la culoare si mai luminoasa, iar vasodilatatia va fi mai bogata in oxigen. Este o solutie excelenta pentru persoanele care datorita imbatranii au capatat diverse riduri de expresie si doresc sa isi recapete astfel tineretea. Blocand transmiterea impulsurilor nervoase, fata va fi mai relaxata si totodata amortita in zonele injectate.

Tratamentul cu botox se efectueaza mai ales pentru tratarea ridurilor transverse ale fruntii, a celor de la coltul ochiului din zona muschiului orbicular sau a celor din zona dintre sprancene si nas. Procedura in sine consta in injectarea unui ac foarte fin in zona aleasa si introducerea continutului de botox. In functie de caz se pot aplica pana la 10 injectii, iar durerea resimtita va fi una minora. Procedura dureaza cel mai adesea maximum 20 de minute si nu este necesara niciun fel de anestezie locala sau internare.

Primele rezultate se vor vedea imediat dupa injectare sau la cateva ore si vor dura pana la un an. Singurele efecte adverse care ar trebui mentionate sunt cele temporare, precum dureri de cap, greata sau inrosirea zonei afectate.

Efectele vor ramane pana la sase luni, in functie de toleranta fiecarui pacient si pentru a mentine un efect constant se vor recomanda intre 2 si 3 injectari pe an. Printre cele mai importante contraindicatii se numara: evitarea albuminei pentru persoanele alergice, evitarea efectuarii procedurii in perioada sarcinii si a alaptarii, evitarea tratamentelor cu medicamente anti-inflamatoare. In anumite cazuri, daca pacientii prezinta infectii la nivelul pielii, se va evita efectuarea acestor interventii, pentru a reduce riscurile.

Procedura cu injectare cu toxina botolinica se va face dupa ce s-a stabilit zona precisa si doza necesara. Este foarte important ca medicul specialist sa fie experimentat in domeniu si sa respecte fiecare pas cu strictete. La ora actuala foarte multe persoane apeleaza cu incredere la astfel injectari sunt inregistrate foarte multe cazuri de succes. Cu cat discuti mai deschis cu medicul de specialitate si cautati impreuna o cale de actiune, cu atat vei evita aparitia complicatiilor si vei obtine mai repede aspectul dupa care tanjesti de atata timp. Anumite tratamente pot fi intrerupte pentru a permite efectuarea interventiei si, in functie de prioritatile tale, poti alege cu ce anume mergi mai departe.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre tratament botox si botox pret, te invitam la Clinica de Chirurgie Estetica Zone Medical Estet pentru o programare. Vei primi toate informatiile necesare si vei fi pe mana celor mai buni specialisti coordonati de Dr. Eugen Turcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.