Cel mai bun medicament pentru vreme rece sunt băuturile calde – sănătoase, revigorante și aromate tentante cu sosuri dulci și topinguri. Băuturile calde reunesc oamenii și evocă simpatie, așa că îți poți lua doza de ciocolată caldă dimineața devreme sau după o zi grea de muncă. În sezonul ciocolatei calde te poți desfăta cu diferite rețete prin adăugarea la ciocolata instant, topinguri și diverse sosuri. Gustul minunat este garantat.Nu numai că îți va îmbunătăți starea de spirit și te va încărca cu energie, dar va aprinde cu siguranță pasiunile dintre tine și partenerul tău. De asemenea, te va face să uiți de vremea rece. Ciocolata fierbinte este frecvent consumată de clienții mari și mici, deoarece este adesea amestecată cu ciocolată decorativă și mini rainbow. Ciocolata caldă este făcută din adevărate batoane de ciocolată și lapte, iar rezultatul este un amestec mai gros și mai parfumat în comparație cu cacao. Nu necesită abilități speciale și poți amesteca pudra cu ușurință acasă. Deoarece iarna poate fi foarte, foarte lungă, ai nevoie de varietate chiar și cu băutura preferată. Iată câteva versiuni delicioase ale ciocolatei calde:

Topping pentru ciocolată caldă

Ciocolata caldă este uimitoare așa cum este, dar cu un pic de acoperire suplimentară de sos de ciocolată, gustul este ceresc. Iată cum să adaugi toping sau ciocolata ornament la ciocolata caldă. Pune o doză de ciocolată pudră într-o cană, adaugă lapte cald sau apă fierbinte și apoi adaugă un sos sau un toping. Dacă iubești ciocolata fierbinte, dar ești obosit și vrei să diversifici puțin – aceasta este băutura ta. Ciocolata fierbinte, sosul și toppingul de ciocolată îți vor satisface setea de ceva diferit și cald pe timp ploios și rece.

Crustă de ciocolată

Prepararea crustei de ciocolată este una dintre cele mai bune modalități de a consuma ciocolată caldă. După ce ai făcut ciocolata caldă din pudră, adăugă o crustă de ciocolată decorativă și aur comestibil Golden Balls, astfel încât să o poți face exact așa cum îți place. De asemenea, poți presăra o combinație de ingrediente decorative preferate, cum ar fi Decorativ Triple Chocolate Crispies. Unora le place să folosească ciocolată neagră și de aceea, pot opta pentru sos de ciocolată neagră. Celor care le place dulcele pot opta pentru varianta de sos cu caramel, Caramel Tofee Crunch decorativ sau mini bezele decor.

Ciocolata caldă este o băutură minunată care te va încălzi în orice moment. Varietate de sosuri dulci și topinguri, dă o notă aromată mai profundă. În conformitate cu numele său, un toping de ciocolată este așezat deasupra ciocolatei calde. De asemenea, poți utiliza chiar și lapte cald peste care să adaugi sosuri dulci si topinguri sau bomboane decorative mini rainbow sau oricare dintre produsele de decor și aroma din magazinul online bfdrinks.ro.

Deși un amestec de pudră de cacao fierbinte poate fi mai convenabil și mai puțin dezordonat, nu există nimic la fel de bun ca ciocolata fierbinte făcută din pudra instant. Gustul bogat și decadent al ciocolatei adevărate, amestecat cu cu sosuri dulci și topinguri, crează un gust cu adevărat irezistibil.