Aplicații ale laserului în procedurile estetice

Home / Diverse / Aplicații ale laserului în procedurile estetice
Estetiq Medical

Estetica și tehnologia laser se potrivesc de mult timp perfect. Tehnologia laser este utilizată pentru a îndepărta părul nedorit, cerneala și pigmentarea tatuajelor, precum și pentru reducerea ridurilor și îndepărtarea cicatricilor. De asemenea, laserele sunt utilizate împreună cu alte tratamente, cum ar fi toxina botulinică și substanțele de umplere, pentru a ajuta pacienții să obțină cele mai bune rezultate posibile. Domeniul laserului a cunoscut o creștere rapidă de la înființarea sa în 1960 și se așteaptă ca această tendință să continue și în viitor.

Tratamentele cu laser pot fi utilizate pentru a trata multe tipuri diferite de afecțiuni, inclusiv cicatrici de acnee, daune cauzate de soare și riduri.

Laserul Pixel CO2

Laserele cu dioxid de carbon sunt foarte eficiente în procedurile de blefaroplastie. Laserele cu dioxid de carbon pot fi utilizate pentru a strânge pielea din jurul ochilor și pentru a reduce excesul de riduri. Un laser cu CO2 este, de asemenea, utilizat pentru a elimina excesul de grăsime din jurul ochilor, ceea ce poate ajuta la reducerea pungilor de sub ochi. Tratamentul cu laser nu necesită anestezie și nu lasă cicatrici pe piele.

Primul pas pentru a face un tratament cu laser CO2 pentru blefaroplastie este efectuarea unei consultații cu medicul sau chirurgul dumneavoastră. În timpul acestei întâlniri, medicul dumneavoastră va discuta despre cum doriți să arătați după operație și vă va explica cum funcționează aceasta.

Înainte de procedură, pe zona tratată va fi aplicat un anestezic local. Laserul CO2 stimulează producția de colagen, determinând strângerea pielii din jurul ochilor. Tratamentul cu laser pentru ridicarea pleoapelor rapid și eficient și este nevoie doar de o ședință pentru rezultate optime.

Blefaroplastia nechirurgicală cu plasmă

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală care îndepărtează excesul de piele și grăsime de pe pleoapele superioare pentru a reduce aspectul pungilor și al ridurilor. Procedura poate fi efectuată cu sau fără îndepărtarea excesului de grăsime și poate include și îndepărtarea excesului de piele.

Varianta de blefaroplastie nechirurgicală adică blefaroplastia cu microperforații este o tehnică nouă care utilizează energia de radiofrecvență pentru a crea microperforații controlate în piele, permițând o îndepărtare mai precisă a țesutului. Această metodă este mai puțin invazivă decât metodele tradiționale și reduce sângerarea, durerea, umflarea și vânătăile. Pacienții pot experimenta o amorțeală temporară în jurul ochilor din cauza leziunilor nervoase, dar aceasta se rezolvă de obicei în decurs de o săptămână după operație.

Scânteile de microplasmă sunt produse atunci când energia de radiofrecvență este aplicată prin intermediul unui dispozitiv unipolar. Scânteile formează găuri de mărimea unui micron în piele, precum și arsuri foarte mici care stimulează producția de colagen în țesutul înconjurător.

De ce să apelezi la o procedură estetică neinvazivă

Cu atât de multe proceduri cosmetice non-invazive disponibile, este ușor de înțeles de ce oamenii se îndepărtează de chirurgia tradițională.

Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să luați în considerare procedurile cosmetice non-invazive:

  1. Nu trebuie să te recuperezi pentru o perioadă lungă de timp după ce îți faci o procedură non-invazivă și te poți întoarce rapid la rutina zilnică.
  2. Procedurile neinvazive au adesea mai puțin timp de repaus decât procedurile chirurgicale tradiționale, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă luați atât de mult timp liber de la serviciu sau de la școală în timpul recuperării.
  3. Procedurile non-invazive sunt, în general, mai puțin costisitoare decât cele chirurgicale tradiționale, așa că sunt mai accesibile pentru mai multe persoane!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.