Alege să-ți petreci vacanța la munte

Home / Diverse / Alege să-ți petreci vacanța la munte
Hotel Marea Neagra

Pentru mulți oameni, o vacanță la munte este o modalitate de a se relaxa și de a scăpa de stresul vieții de zi cu zi. Dar dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă îndepărta cu adevărat de toate, poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a vă aventura într-unul dintre multele tipuri diferite de activități montane disponibile în Sinaia.

-Drumeții: Drumețiile sunt o modalitate excelentă de a face exerciții fizice și, de asemenea, o modalitate excelentă de a explora frumusețea naturală a zonei dvs. Dacă sunteți nou în drumeții, începeți cu un traseu scurt care este destul de plat și ușor de parcurs. După ce v-ați obișnuit cu drumețiile, încercați câteva trasee mai dificile!

-Biciclete: Bicicleta este o altă modalitate distractivă de a explora zona dvs. și, în același timp, de a face mișcare! Dacă sunteți începător în materie de ciclism, încercați să mergeți pe drumuri asfaltate sau pe piste de biciclete până când vă simțiți suficient de confortabil pentru a aborda terenuri mai accidentate, cum ar fi cărări de pământ sau trasee prin păduri sau câmpuri, unde pot exista obstacole, cum ar fi pietre sau rădăcini de copaci. Bike Resort Sinaia are patru trasee care însumează aproximativ 10 km de single-trails și drum forestier.

-Hiking: Drumeția este întotdeauna distractivă, dar este și mai bine când mergi într-un loc nou. Dacă sunteți în căutarea unei drumeții bune, încercați traseul de la Sinaia la Poiana Stânii. Se află pe drumul care duce spre cota 1400 și se termină puțin înainte de stâncile Franz Joseph. Drumul poate fi facut în aproximativ o oră și seamană mai mult cu o plimbare prin pădure.

-Campare: Campingul este o modalitate excelentă de a petrece timp cu prietenii în timp ce vă bucurați de natură în cea mai bună formă.

De asemenea puteți lua în considerare Sinaia obiective turistice și nu puteți rata Castelul Peleș și Mănăstirea Sinaia.

Drumețiile sunt potrivite pentru toată familia

Dacă sunteți un pasionat de drumeții, atunci drumețiile sunt o modalitate excelentă de a ieși din oraș pentru o zi. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă bucura de aer curat și de a face mișcare în timp ce explorați peisaje frumoase! Iată câteva sfaturi pentru a face drumeții în siguranță pe căldura verii:

-Aduceți întotdeauna multă apă cu dvs. în drumeție. Nu așteptați până când vă este sete pentru a bea!

-Protejați-vă de arsurile solare purtând cremă de protecție solară (SPF 30 sau mai mare) și acoperindu-vă cu mâneci lungi și pantaloni, dacă este posibil.

-Purtați pantofi rezistenți cu o bună tracțiune, astfel încât să nu alunecați pe roci alunecoase sau rădăcini.

Cota 1400 – Cota 2000. Această drumeție duce până la Cota 1400, care se află la 1420 de metri deasupra nivelului mării și mai sus pâna la Cota 2000. Este nevoie de câteva ore pentru a ajunge în acest punct din Sinaia. Într-o zi senină, veți putea vedea vederi de pe ambele versanți ai Munților Țarcu, precum și Parcul Național Piatra Craiului, din punctul dumneavoastră de observație de la Cota 2000. De asemenea, de-a lungul acestei drumeții există câteva puncte unde vă puteți opri pentru a lua prânzul sau pur și simplu pentru a admira priveliști minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.