Tocmai ai investit într-un telefon scump și nu știi cum să faci să îl protejezi cât mai bine? Răspunsul este unul foarte simplu: utilizează huse de telefon sau carcase și oferă dispozitivului tău cel mai bun nivel de protecție. Sunt mai multe materiale disponibile din care poți alege husa pentru telefon, iar noi îți prezentăm toate avantajele și dezavantajele fiecărui tip, precum și cum poți curăța o husă din piele sau piele ecologică.

Husele confecționate din piele sau piele ecologică sunt variante extrem de elegante care protejează perfect dispozitive mobile de avarii și murdărie. Pentru a curăța o astfel de husă sau carcasă poți utiliza o cârpă curată care nu lasă scame, săpun și un bol cu apă călduță. Scoate husa telefonului și folosind cârpa înmuiată în apă și săpun freacă ușor cu mișcări circulare suprafața husei. Pentru a menține aspectul impecabil al unei huse din piele este bine să o păzești de soare puternic și umezeală, de asemenea ai grija ca acesta să nu intre în contact cu substanțe grase sau cu produse cosmetice care pot provoca pete inestetice.

Huse din materiale sintetice sau piele

Husele realizate din piele sau materiale sintetice și imitație de piele sunt unele dintre cele mai elegante. Textura acestor materiale este mult mai plăcută comparativ cu plasticul și în plus, husa are și eleganța unui material special. De asemenea, aceste huse pentru telefon sunt de cele mai multe ori dotate și cu spații speciale pentru carduri și pentru cărți de vizită.

Huse de telefon din plastic

Majoritatea huselor și carcaselor pentru telefon care există în prezent pe piață sunt realizate din plastic. Acest material vine cu avantajul de a fi ieftin și foarte ușor de utilizat, dar și extrem de ușor de personalizat. Acest gen de husă personalizată poate fi întreținută ușor și poate să fie foarte rezistentă. Nu există riscul de a îți scăpa în cazul în care ai mâinile umede. În plus, poliuretanul și policarbonatul sunt două materiale foarte rezistente și sunt utilizate pentru a fabrica mai multe tipuri de carcase pentru protecție. Un dezavantaj al plasticului este faptul că aspectul poate să nu fie cel mai stilat.

Huse din metal

Metalul reprezintă unul dintre cele mai moderne materiale. De asemenea, aluminiul este unul dintre cele mai utilizate pentru că nu are o greutate mare iar rezultate sunt spectaculoase. În special în cazul unor telefoane care au și elemente metalice din construcție, astfel de huse și carcase de protecție reprezintă cea mai elegantă opțiune, de exemplu husa xiaomi redmi 9t. Cele mai importante avantaje ale acestui material sunt faptul că sunt foarte ușor de ținut în mână, oferă un aspect elegant și protejează foarte bine dispozitivul în momentul în care acesta suferă șocuri mecanice. Aceste carcase au dezavantajul prețului, materialul din care sunt făcute fiind destul de scump.

Carcase din fibre de carbon

Carcasele de protecție care sunt făcute din fibre de carbon oferă cel mai mare nivel de rezistență, deoarece materialul acesta va fi mai rezistent chiar și decât oțelul. Carcasa din fibră de carbon este una dintre cele mai costisitoare variante, însă toate costurile sunt justificate pe deplin de aspect, greutatea mică și rezistența foarte mare. Prețul este unul dintre cele mai importante dezavantaje, la care se adaugă și faptul că aceste huse nu sunt personalizabile, deci nu există multe opțiuni disponibile. Pentru cei care vor un produs foarte rezistent, rămân totuși cele mai bune opțiuni.

Acestea sunt principalele materiale din care poți să îți cumperi husa pentru telefon, astfel încât acesta să fie mereu protejat de șocuri, de contactul cu diverse substanțe și de alte accidente.